Skip to main content
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δήμος Βιάννου: Η Έμπαρος αποκτά ΚΕΠ
Έμπαρος
 clock 13:33 | 26/02/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Στην ίδρυση νέου Κέντρου Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) στην Έμπαρο προχωρά ο Δήμος Βιάννου, με στόχο τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής. Η απόφαση ελήφθη μετά από συνάντηση στο Υπουργείο Εσωτερικών, με τη συμμετοχή του Υφυπουργού Βασίλη Σπανάκη, του Γενικού Γραμματέα Σάββα Χιονίδη και του Βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ, Μάξιμου Σενετάκη.

Το ΚΕΠ θα στεγαστεί σε υπάρχον δημοτικό κτήριο, το οποίο θα υποστεί πλήρη ανακαίνιση, με νέα κουφώματα, WC και σύγχρονο εξοπλισμό, ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες των πολιτών. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πλαίσιο της αποκέντρωσης υπηρεσιών και στοχεύει στη διευκόλυνση της καθημερινότητας των κατοίκων.

Ο Δήμαρχος Παύλος Μπαριτάκης τόνισε ότι το έργο θα ενισχύσει τη διοικητική παρουσία στην περιοχή και θα αναβαθμίσει σημαντικά την ποιότητα της εξυπηρέτησης των πολιτών.

 

Διαβάστε επίσης:

Κέντρο Ηρακλείου: Έρχονται οι πρώτες μονοδρομήσεις - Τί αλλάζει

Σε απόγνωση οι ελαιοπαραγωγοί – Παρέμβαση του Αγροτικού Συνεταιρισμού Εμπάρου

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis