Skip to main content
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Βιάννου: Ενισχύεται το προσωπικό - Νέες θέσεις εργασίας σε Τεχνική Υπηρεσία και Διοικητικό Τομέα

φουστανακης - μπαριτακης
 clock 20:54 | 20/09/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Στην ενίσχυση του με προσωπικό σε καίριες θέσεις, προχωρά ο Δήμος Βιάννου. Μια θετική εξέλιξη που αποτελεί αποτέλεσμα της επίσκεψης του Δημάρχου Βιάννου κ. Παύλου Μπαριτάκη στο Υπουργείο Εσωτερικών και της συνάντησης που είχε με τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου κ. Γιάννη Φουστανάκη.

Στα πλαίσια της συνάντησης, η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα, αυτό που ειπώθηκε είναι πως «ξεκλειδώνει» το θέμα των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού για το Δήμο Βιάννου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα «άναψε πράσινο φως» για όλες οι θέσεις που έχει ζητήσει η Δημοτική Αρχή για μόνιμο προσωπικό και μάλιστα με τα νέα κριτήρια που απαιτούνται και που ορίζει ο Νόμος, με πρώτο απ' όλα την εντοπιότητα και το κίνητρο της 15ετούς παραμονής στην εργασία για τους νεοδιοριζόμενους, όταν πρόκειται για απασχόληση σε ορεινό Δήμο, όπως είναι αυτός της Βιάννου.

«Όλες οι θέσεις που ζήτησε ο Δήμος Βιάννου για μόνιμο προσωπικό εγκρίνονται και θα βγουν άμεσα στον «αέρα», μέσα από την προκήρυξη που θα εκδοθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Μέσα σε αυτές τις θέσεις θα προστεθεί και μια θέση που υπάρχει από το 2023, η οποία και αυτή προκηρύσσεται μέσω ΑΣΕΠ.

Ενώ έγινε συζήτηση και για δύο ακόμη θέσεις προηγούμενων διαγωνισμών, που είναι κενές λόγω παραίτησης των υπαλλήλων, με στόχο την αναπλήρωση τους», είπε ο κ. Μπαριτάκης, ο οποίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κ. Φουστανάκη για την συνεργασία και τη στήριξη του στην προσπάθεια που καταβάλλει η Δημοτική Αρχή για την ενίσχυση του προσωπικού, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία των Υπηρεσιών, προς όφελος των πολιτών.

Σημειώνεται ότι συνολικά οι θέσεις που αναμένεται να καλυφθούν από το επόμενο άμεσο χρονικό διάστημα ως και το Μάιο του 2025, είναι εννιά και αφορούν στην προσθήκη - αναπλήρωση προσωπικού στην Τεχνική Υπηρεσία, αλλά και το Διοικητικό Τομέα του Δήμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πλατανιάς: Νέο αίτημα του Δημάρχου Γιάννη Μαλανδράκη για δημιουργία Λιμενικού Σταθμού στο λιμάνι Κολυμπαρίου

Δήμος Μαλεβιζίου: Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο της Ανόδου στο Γάζι

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis