Skip to main content
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Δικαίωμα στην Πόλη»: Αισιοδοξία και αποφασιστικότητα για τη συνέχεια, στη νέα συνεδρίαση της Δημοτικής Ομάδας

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
 clock 09:51 | 05/07/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Μια ακόμη συνεδρίαση εργασίας της Δημοτικής Ομάδας της παράταξης «Δικαίωμα στην Πόλη», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην αίθουσα «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Λότζια.

Στην ατζέντα της συνεδρίασης βρέθηκαν όλα τα κρίσιμα ζητήματα του Δήμου Ηρακλείου και οι προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής, με τον Δήμαρχο Αλέξη Καλοκαιρινό να παρουσιάζει τα δεδομένα, τους Αντιδημάρχους να ενημερώνουν για θέματα των αρμοδιοτήτων τους και να ακολουθεί διεξοδική συζήτηση με τα μέλη της Δημοτικής Ομάδας.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε το Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο, τα τεχνικά έργα, οι επερχόμενες νέες Κανονιστικές Πράξεις που ρυθμίζουν διάφορα θέματα καθημερινότητας (όπως την προστασία των δρόμων από έργα και τομές εταιρειών, η χρήση των κοινόχρηστων χώρων, η υπαίθρια διαφήμιση, κ.α.), η ρύθμιση οφειλών των Δημοτών, το οργανόγραμμα των δημοτικών υπηρεσιών, η επόμενη μέρα της έκτασης του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης», ο ΒΟΑΚ, η παραχώρηση των Ενετικών Τειχών, η ένταξη του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσσού στην UNESCO, κ.α.

Παράλληλα, ξεκίνησαν οι διαδικασίες για την κατάρτιση του προϋπολογισμού του Δήμου Ηρακλείου για το 2025.

Image
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Αμέσως μετά την πολύωρη συνεδρίαση, ο Αλέξης Καλοκαιρινός με τα μέλη της Δημοτικής Ομάδας επέλεξαν να κλείσουν τη βραδιά με ένα ποτό σε cocktail bar του κέντρου της πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κρήτη: Συνελήφθη με κάνναβη - Καλλιεργούσε στο σπίτι του 20 δενδρύλια

Πανελλαδικές 2024: Σήμερα ανακοινώνονται οι βαθμοί των Ειδικών Μαθημάτων

Ακραία καιρικά φαινόμενα στην Κεντρική Ελλάδα: Κακοκαιρία με εκατοντάδες κεραυνούς στην Αττική

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis