Ανεπηρέαστος από τον, Δευτεριάτικο (13/02) αποκλεισμό στο διπλό του τουρνουά του Ρότερνταμ μαζί με τον αδερφό του Πέτρο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφτασε σε καθαρή νίκη επί του Φινλανδού, Έμιλ Ρουσουβουόρι, για να πάρει την πρόκριση στο 2ο γύρο του ABN Amro Open.
Παρότι βρέθηκε να χάνει με 3-5 στο πρώτο σετ ο Έλληνας τενίστας (Νο3) ανέβασε τον ρυθμό του και κατατρόπωσε τον Νο52 της παγκόσμιας κατάταξης, πανηγυρίζοντας εντυπωσιακά, την 4η συνεχόμενη πρόκρισή του, στους «16» του ΑΤΡ 500 τουρνουά στο μεγάλο Ολλανδικό λιμάνι.
Μετά από 91 λεπτά , ο Νο1 του ταμπλό, επικράτησε με 7-5, 6-1 και περιμένει τον αγώνα της Τετάρτης (15/2), ανάμεσα στον Γιάνικ Σίνερ και τον Μπενζαμέν Μπονζί, ώστε να μάθει τον επόμενο αντίπαλό του στη διοργάνωση.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Αρναουτάκης: “Η καλύτερη λύση είναι η αναβάθμιση του “Γεντί Κουλέ”-Κολυμβητήριο στις Αρχάνες
Super League 2: Mηδενίστηκαν Επισκοπή και Ηρόδοτος