Αθλητικά

Τρίτη θέση για την Ελλάδα στο SOCCA World Cup!

soccagreece.jpg

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε μια σπουδαία παρουσία στο SOCCA World Cup κατακτώντας την τρίτη θέση στο τουρνουά, καθώς κατάφερε να επιβληθεί στο μικρό τελικό της Μολδαβίας με σκορ 2-1.
O Δημήτρης Θανασάι άνοιξε το σκορ για την Ελλάδα στο 18' ενώ οι Μολδαβοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 23' με τον Μιχάι.
Τη νίκη για την ελληνική ομάδα έδωσε με δεύτερο προσωπικό γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα (40+2') ο Δημήτρης Θανασάι χαρίζοντας στην Ελλάδα μια σπουδαία διάκριση, με την τρίτη θέση στο SOCCA World Cup, που διεξήχθη στο Ρέθυμνο, με τη συμμετοχή 40 χωρών από όλο τον κόσμο!

Αθλητικά

Τυχερός στην κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ο ΠΑΝΟΜ

epsi.jpg

Ο ΠΑΝΟΜ αναδείχτηκε μέσα από την κλήρωση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ως η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣΗ στο Κύπελλο Ελλάδας που θα διοργανώσει η ΕΠΟ την επόμενη περίοδο.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου, φέτος στην ΕΠΣΗ θα μπει "παύλα" στην διοργάνωση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ(;) άρα ο ΠΑΝΟΜ δεν θα αναγράφεται στα βιβλία της ΕΠΣΗ ως Κυπελλούχος επίσημα.

Επίσης, πριν την κλήρωση ο πρόεδρος του ΠΑΝΟΜ κ. Πρινέας ζήτησε να έχει ο Γιούχτας το πλεονέκτημα καθώς είχε επικρατήσει με 3-0 στον πρώτο αγώνα. Έτσι, η πρώτη κλήρωση έγινε με δύο φάκελα με το ονομα "Γιούχτας" και ένα φάκελο με το όνομα "ΠΑΝΟΜ" και η κληρωτίδα ανέδειξε τον ΠΑΝΟΜ.

Επίσης στην τελική κλήρωση με ΠΟΑ και ΠΑΝΟΜ, αναδείχτηκε εκ νέου νικητής ο ΠΑΝΟΜ.