Αθλητικά

Τότεναμ: Πουλάει τον Κέιν με 250 εκατομμύρια λίρες

kein.jpg

Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, όρισε το ποσό των 250 εκατομμυρίων λυρών ως τιμή πώλησης του Χάρι Κέιν σε άλλη ομάδα.
Η Τότεναμ κινδυνεύει να χάσει τον Χάρι Κέιν, αν τα «σπιρούνια» ολοκληρώσουν τη σεζόν δίχως κάποιο τρόπαιο. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Telegraph», όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει τον Άγγλο στράικερ τότε θα χρειαστεί να δαπανήσει ένα ποσό που ξεπερνάει τα 250 εκατομμύρια ευρώ.
Ο πρόεδρος της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι, δεν θέλει να αφήσει τον Κέιν δίχως κέρδος, μιας που το συμβόλαιό του λήγει το 2024, και όρισε τιμή πώλησης του το ποσό των 250 εκατομμυρίων λιρών. Πρόκειται αν μη τι άλλο για έναν«αστρονομικό» αριθμό, που πρέπει να καταβάλλουν οι ενδιαφερόμενοι.

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.