Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας στην πλατεία Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο(φωτο)
kipelo eladas-agios titos
 clock 21:17 | 28/10/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυπέλλου Ελλάδας, η ΕΠΟ και ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης, η Betsson, συνδιοργανώνουν ένα συναρπαστικό ταξίδι του τροπαίου σε πόλεις της Ελλάδας, χαρίζοντας στους φιλάθλους την ευκαιρία να το δουν από κοντά.

Ο πρώτος σταθμός αυτής της ξεχωριστής διαδρομής  είναι το Ηράκλειο ενόψει του αγώνα ΟΦΗ-Βόλος (30 Οκτωβρίου) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας .



Το τρόπαιο ηδη βρίσκεται (θα εκτεθεί και 29 Οκτωβρίου -11:00 - 20:00) σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο δίπλα από τον ιστορικό Ναό του Αγίου Τίτου, όπου το Fan Zone της Betsson θα είναι το επίκεντρο της διασκέδασης, προσφέροντας αμέτρητες δραστηριότητες για όλους! Ένας τροχός με συναρπαστικά δώρα, ποδοσφαιράκια, διαγωνισμοί και πολλές ακόμα εκπλήξεις από τη Betsson περιμένουν τους επισκέπτες.



Το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, θα είναι αυτό που θα κλέψει την παράσταση δίνοντας στους φιλάθλους την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του και να ζήσουν τη μαγεία της διοργάνωσης. Οι επισκέπτες θα δουν επίσης την επίσημη μπάλα της διοργάνωσης, ενώ παίκτες του ΟΦΗ θα βρεθούν επί τόπου για να γνωρίσουν τους φίλους της ομάδας σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα γεμάτη ποδόσφαιρο και διασκέδαση!

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis