Αθλητικά

Τιμήθηκε ο Βογιατζάκης του ΟΦΗ -Τι λέει ο ίδιος

voyia_lysandrou.jpg

Ξεχωριστή στιγμή σήμερα για τον διευθυντή επικοινωνίας του ΟΦΗ, Μανόλη Βογιατζάκη που παρέλαβε το βραβείο «Ανδρέας Μπόμης.

Στην εκδήλωση του ΠΣΑΤ, που έγινε στο Μουσείο της Ακρόπολης, ήταν ανάμεσα στους βραβευθέντες για την ταινία μικρού μήκους από τα μπαράζ ΟΦΗ-Πλατανιάς «Trust the Process».

Η επίσημη ανακοίνωση της ηραεκλωιώτικης ΠΑΕ: «Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Μανώλης Βογιατζάκης, παρέλαβε από τα χέρια του Προέδρου της Super League, κ. Μηνά Λυσάνδρου, το έπαθλο "Ανδρέας Μπόμης", για την ταινία μικρού μήκους "Trust the Process", στην 22η τελετή απονομής των Δημοσιογραφικών Βραβείων του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (14/11) στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης. Η οικογένεια του ΟΦΗ αισθάνεται υπερήφανη για την ομαδική δουλειά, τα αποτελέσματα της και την προσωπική αξία των συνεργατών της».

Ο ίδιος με ανάρτηση του στα social media έστειλε το δικό του μήνυμα.

 «Σε ένα περιβάλλον που αποπνέει υγεία, με ικανούς, ηθικούς και άξιους συνεργάτες, ο δρόμος για την επιτυχία είναι συνήθως πιο βατός.

Το συγκεκριμένο βραβείο φέρει το όνομα του αειμνηστου "Ανδρέα Μπόμη", ενός δασκάλου της δημοσιογραφίας κι αυτό του προσδίδει μεγαλύτερη αξία.

Όταν μάλιστα το παραλαμβάνεις από τα χέρια ενός εκ των ικανότερων ανθρώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου, του προέδρου της Super League, κ. Μηνά Λυσάνδρου, η χαρά είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Ένα τεράστιο "ευχαριστώ" στην οικογένεια του ΟΦΗ που μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε τις ιδέες μας πράξη!». 

Αθλητικά

ΕΠΟ: Με 14 ομάδες η Σούπερ Λιγκ-Όρισε μπαράζ Ξάνθη–Απόλλων

Ξάνθη - Ατρόμητος

Παρά τις αντιδράσεις των Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης για μπαράζ, η ΕΠΟ αποφάσισε να ορίσει τους διπλούς αγώνες μεταξύ της ομάδας από τη Θράκη και της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», για 22 και 29 Αυγούστου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ψήφισε υπέρ των «15» συλλόγων στη μεγάλη κατηγορία, αλλά δεν έπιασε τα 3/4 των ψήφων, που απαιτούνταν. 

Έτσι, οι Ξάνθη και Απόλλων Σμύρνης θα παλέψουν για μια θέση στη Super League 1, ενώ τέλος οι έδρες των αγώνων, θα οριστούν με κλήρωση.

Η ΕΠΟ δεν ασχοληθηκε με την Super League 2