Λίγο πριν από τον τερματισμό των πρώτων Μαραθωνοδρόμων,του 34ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση που διοργάνωσαν από κοινού η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με τον ΣΕΓΑΣ για να τιμηθεί η Ολυμπιακή ομάδα που εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Ρίο.
Τα μέλη της ομάδας μπήκαν στο Παναθηναϊκό Στάδιο κρατώντας την Ολυμπιακή σημαία ενώ έγινε η ανάκρουση του Ολυμπιακού Υμνου, κάτω από το θερμό χειροκρότημα χιλιάδων θεατών.
O κ. Σπύρος Καπράλος παρέδωσε σε όλους τους αθλητές, την αναμνηστική καρφίτσα πέτου που παραχωρεί η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή σε όλους τους αθλητές που πήραν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες.






Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.