Αθλητικά

Τίμησαν με προτομή και πάρκο τον μεγάλο Ρασούλη

rasorl1.jpg

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης η κόρη του Μανώλη Ρασούλη, Ναταλία έκανε τα αποκαλυπτήρια της προτομής του μεγάλου Ηρακλειώτη συνθέτη , την οποία στολιζε μια φανέλα της αγαπημένης του ομάδας, του ΟΦΗ Η εκδήλωση εγινε στο πάρκο που δημιουργήθηκε πίσω από το γηπεδο του ΟΦΗ και πολύ κοντά στο πατρικό του σπίτι και ονομασηκε πάρκο ''Μανωλης Ρασούλης''.
Σε τοιχο δίπλα από το πάρκο, ζωγραφίστηκε ο Μανόλης Ρασούλης και γράφτηκαν στίχοι απο τα τραγούδια του, σε μια πολύ όμορφη σύνθεση!

Ενας ελάχιστος φόρος τιμής, από τον Ερασιτεχνη ΟΦΗ και περισσότερο από το μέλος του διοικητικού συμβουλίου, Αντώνης Κοτσιφάκη, που ανέλαβε προσωπικά το όλο ζήτημα  για τον σπουδαίο Ηρακλειώτη συνθέτη

Στην εκδηλωση Έδωσαν το παρών μελη όλης της οικογένειας του ΟΦΗ, τοπικοί φορείις και κάτοικοι της περιοχής τιμώντας τη μνημη του σπουδαίου Ηρακλειωτη συνθέτη, ο οποίος ειχε μεγάλο πάθος, για την ομάδα, έγραψε τον ύμνο της και της αφιέρωσε ένα ολόκληρο CD, "τα ποδοσφαιρικά".

 

Αθλητικά

Νάστος: «Ο ΟΦΗ θα καταθέσει ένα σεβαστό ποσό, το παν η αλληλεγγύη»

nastos.png

Ο Ανέστης Νάστος ανήγγειλε μέσα από τον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr την κίνηση του ΟΦΗ να καταθέσει ένα σημαντικό ποσό στηρίζοντας το εγχείρημα και έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης.  

Ο αρχηγός του ΟΦΗ εκπροσώπησε τους Ομιλήτες στον τηλεμαραθώνιο και ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος θα καταθέσει σημαντικό ποσό στο πλαίσιο του εγχειρήματος. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανέστης Νάστος:

«Το πιο σημαντικό είναι η αλληλεγγύη, ο συνάνθρωπος και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ, σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους αθλητές. Εμείς σαν παίκτες του ΟΦΗ θα καταθέσουμε ένα σοβαρό ποσό, κάνω έκκληση στους ανθρώπους του Ηρακλείου ότι το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να στείλουν ένα sms».