Αθλητικά

Συνάντηση Ζίου Ζίτσου στο Ρέθυμνο

zioy.jpg

Με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης θα πραγματοποιηθεί η αθλητική εκδήλωση με τίτλο: « Αθλητική συνάντηση Ζίου Ζίτσου - Σωματική και πνευματική σταδιακή επιστροφή στην προπονητική και αγωνιστική δραστηριότητα», το τριήμερο 10, 11, 12 Σεπτεμβρίου 2020 στο Ρέθυμνο.

"Η εκδήλωση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή αθλητών Εθνικής Ομάδας και αθλητών-τριων  αγωνιστικού και προαγωνιστικού επιπέδου, εκπαιδευτών και ειδικών ψυχολόγων, γυμναστών και διατροφολόγων.

Οι δράσεις θεωρητικού και πρακτικού περιεχομένου  θα διεξαχθούν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αθλητικού Συλλόγου Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου και της Ακαδημίας Μαχητικών Τεχνών Ρεθύμνου και θα είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του υγειονομικού πρωτοκόλλου της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας για τα αθλήματα του Ζίου Ζίτσου και του παγκρατίου.

Τα γκρουπ των συμμετεχόντων θα είναι ολιγομελή και θα έχουν περιορισμένη χρονική διάρκεια.

Πρόκειται  για μια εκδήλωση που αποσκοπεί στην ψυχολογική, πνευματική και σωματική προετοιμασία έμπειρων και διακριθέντων αθλητών-τριών με στόχο την δημιουργία ιδανικών συνθηκών επανόδου τους στις προπονητικές και αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΡΕΘΥΜΝΗΣ" αναφέρει ανακοίνωση των διοργανωτών.

Αθλητικά

Βόλει: «Ποδαρικό» με νίκη επί της Γεωργίας η εθνική

ethniki-volley.jpg

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερη δυσκολία και παρουσιάζοντας ένα θετικό πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, η Εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών, πήρε τη νίκη με 3-0 σετ επί της Γεωργίας στην Τιφλίδα και άρχισε τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τον καλύτερο τρόπο!

Το σύνολο του Δημήτρη Ανδρεόπουλου, ήταν δεδομένο πως θα είχε εύκολο έργο κόντρα στην οικοδέσποινα του πρώτου τουρνουά, αφού αποτελεί την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, ενώ Αζερμπαϊτζάν και Μαυροβούνιο είναι σαφώς καλύτερες.

Η Ελλάδα ξεκίνησε εξαιρετικά το ματς και πολύ γρήγορα έφτασε στο 1-0 (12-25). Τα δύο επόμενα σετ ήταν ακριβώς όπως και το πρώτο, με την «γαλανόλευκη» να κάνει χωρίς κούραση το 3-0 (14-25, 12-25).

Αύριο στις 14:30 η Εθνική μας θα δώσει τον σημαντικότερο και δυσκολότερο αγώνα της απέναντι στο Μαυροβούνιο, το οποίο νωρίτερα επικράτησε με 3-1 σετ του Αζερμπαϊτζάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ερασιτεχνικός αθλητισμός: Ανοίγουν οι Ακαδημίες και κολυμβητήρια – Αναμονή για τα γυμναστήρια

ΠΟΛΟ: Η αθλήτρια της ΝΕ Πατρών Ντένια Κουρέτα έσωσε δυο άνδρες και μία γυναίκα από πνιγμό