Ισόπαλες έληξαν οι δύο αναμετρήσεις του Σαββάτου (26/10), με τον Πανιώνιο και την Κηφισιά να παραμένουν τελικά συγκάτοικοι στην κορυφή του Β’ ομίλου της Super League 2.
«Φρένο» στο νικηφόρο σερί (μετρούσε τέσσερις νίκες) του Πανιωνίου έβαλε η Παναχαϊκή. Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν με τον Νοικοκυράκη στο 45’ και κρατούσαν στα χέρια τους το «τρίποντο», μέχρι τις καθυστερήσεις. Στο 90+3’, όμως, η ομάδα της Πάτρας κέρδισε πέναλτι, για χέρι που του Χρούστινετς, κι ο Ελευθεριάδης ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα.
Η Παναχαϊκή πήρε έναν πολύτιμο βαθμό μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες και παράλληλα στέρησε από τον Πανιώνιο τη δυνατότητα να μείνει μόνος πρώτος στην κορυφή. Αν ο «Ιστορικός» έπαιρνε το «διπλό», θα πήγαινε στο +2 από την Κηφισιά, η οποία ήρθε ισόπαλη (3-3) με τον Αστέρα Β’ AKTOR στο «Ζηρίνειο».
Παναχαϊκή (Σούλης Παπαδόπουλος): Στογιάνοβιτς Μπαξεβάνος, Ζαμόρα, Λυμπεράκης, Πανάγου (53′ Καραγιάννης), Παπατόλιος (80′ Καστεγιάνο), Κοζορώνης, Πολέττο (53′ Ελευθεριάδης), Ντε Τόμας (72′ Ρόβας), Νίλι, Τραορέ (46′ Λεσάι).
Πανιώνιος (Αντώνης Νικοπολίδης): Γιαννακόπουλος, Πότση, Χρούστινετς, Στούπης, Μπούσης, Γκίνη (64′ Γροντής), Τσορνομάζ, Τσερίσεφ (58′ Σεμπά), Νοικοκυράκης (64′ Διονέλλης), Βενάρδος (90+2′ Περτζιακόμι), Γέμιστος (58′ Φελίσιο).
Επέστρεψε από το 0-3 η Κηφισιά!
Ο Αστέρας Τρίπολης Β’ AKTOR έκανε ένα τέλειο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο σημείωσε τρία γκολ! Η Κηφισιά, όμως, δεν παράτησε το ματς και με τρομερό come back ισοφάρισε στις καθυστερήσεις σε 3-3 και διατήρησε το αήττητο της στο πορωτάθλημα.
Οι Αρκάδες προηγήθηκαν 3-0 με τα τέρματα των Μπουσάι (15’), Προύντζου (27’) και Οκό (42’), αλλά μετά την ανάπαυλα η ομάδα των βορείων προαστίων βρήκε τα ψυχικά αποθέματα για να σώσει τον βαθμό. Με τα δύο γκολ του Κυριακόπουλου στο 48’ και το 76ο λεπτό η Κηφισιά μπήκε ξανά στο ματς, ενώ βρήκε την ισοφάριση στο 90+5’ με εντυπωσιακό σουτ του Μίλερ.
Κηφισιά (Λέτο): Νικοπολίδης, Σιμόν (46′ Σμπώκος), Σιλά, Κωνσταντακόπουλος (46′ Εμπό), Τετέι, Κυριόπουλος, Σωτηράκος, Ντίας (61′ Μιούλερ), Μάναλης (61′ Παντελίδης), Σόουζα, Μαζουλουξής (46′ Πομπό).
Αστέρας AKTOR Β' (Βεργέτης): Γραμματικάκης, Τουρκοχωρίτης, Μπουσάι, Ελκασάμπ, Λάσκαρης, Γρόζντανιτς, Ντέτλερ (70′ Παπαδημητρίου), Προύντζος, Κετού (62′ Αντεσίνα (84′ Κωστέας), Ρέντζιτς, Οκό.
Η 6η αγωνιστικής της Super League 2:
A' ΟΜΙΛΟΣ
Παρασκευή 25 Οκτωβρίου
Ηρακλής – Διαγόρας 1-0
Κυριακή 27 Οκτωβρίου
Μακεδονικού, ΠΑΟΚ Β’ – ΠΑΣ Γιάννινα (12:00 / ΣΚΑΪ)
Α’ ΔΑΚ Κατερίνης, Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – Νίκη Βόλου (15:00, monobala.gr)
Δευτέρα 28 Οκτωβρίου
AEL FC Arena, ΑΕΛ – Μακεδονικός (16:30 / monobala.gr)
Καμπανιακού, Καμπανιακός – Καβάλα (14:30, monobala.gr)
Η βαθμολογία (5 αγώνες)
ΑΕΛ 13
Μακεδονικός 10
ΠΑΣ Γιάννινα 10
ΠΑΟΚ Β' 8
Ηρακλής 8 (1 ματς περισσότερο)
Καμπανιακός 6
Διαγόρας Ρόδου 5 (1 ματς περισσότερο)
Νίκη Βόλου 4
Καβάλα 3
Εθνικός Ν. Κεραμιδίου 2
Β’ ΌΜΙΛΟΣ
Σάββατο 26 Οκτωβρίου
Αγυάς, Παναχαϊκή – Πανιώνιος 1-1
Ι. Ζηρίνης, Κηφισιά – Αστέρας Aktor B’ 3-3
Κυριακή 27 Οκτωβρίου
Ηλιούπολης, Ηλιούπολη – Καλαμάτα (15:00 / Hybrid ΣΚΑΪ)
ΔΑΚ Άργους, Παναργειακός – Αιγάλεω (15:00/ monobala.gr)
Περιβολίων, Χανιά – ΑΕΚ Β’ (13:00, monobala.gr)
Η βαθμολογία (5 αγώνες)
Κηφισιά 14 -6αγ.
Πανιώνιος 14 -6αγ.
Καλαμάτα 11
Αιγάλεω 8
Ηλιούπολη 7
Παναργειακός 6
ΑΕΚ Β’ 5
Παναχαϊκή 4 -6αγ.
Αστέρας Τρίπολης Β’ 3 -6αγ.
Χανιά 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΦΗ: Για το θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα - Με Νέιρα στην αποστολή
Σαλσεδο: “Στον ΟΦΗ έχουμε στόχο την Ευρώπη και να κατακτήσουμε το Κύπελλο”