Αθλητικά

Στο Ηράκλειο ο Μίλος Τσούλαφιτς: "Ιστορικό κλάμπ της Ελλάδος ο ΟΦΗ"

bd94e847b2f14845c4b94f571b2288b8_l.jpg

Στο Ηράκλειο βρίσκεται το μεγάλο φετινό μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, ο 33χρονος 2μ06 διεθνής Μαυροβούνιος διαγώνιος Μίλος Τσούλαφιτς, ο οποίος τίθεται πλέον και αυτός στην διάθεση της ομάδας, για το πρωτάθλημα της Volley League.
Ο Τσούλαφιτς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα και πλέον …αφιερώνεται στον ΟΦΗ, καθώς αποτελεί ένα καθοριστικό παίκτη στον φετινό αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας.
Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την άφιξη του στο Ηράκλειο, ανέφερε ότι «χαίρομαι που είμαι εδώ , στην όμορφη Ελλάδα, την Κρήτη και τον ΟΦΗ. Ξέρω ότι ο ΟΦΗ είναι ένα από τα πιο ιστορικά κλάμπ της Ελλάδος, ένας μεγάλος αθλητικός οργανισμός.
Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να δουλέψω με τα υπόλοιπα παιδιά, ώστε να παρουσιάσουμε κάτι καλό στην Ελληνική Λίγκα και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας, που τους θέλουμε κοντά μας στην προσπάθεια που θα κάνουμε φέτος».
Ο Τσούλαφιτς έφτασε στο Ηράκλειο, στη 1 το πρωί, καθώς η πτήση του, είχε μεγάλη καθυστέρηση. 
Στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» του Ηρακλείου τον υποδέχθηκε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Νίκος Ανδριαδάκης, ο οποίος του έδωσε ένα κασκόλ και ένα καπέλο του ΟΦΗ, το οποίο με χαρά και ενθουσιασμό φόρεσε ο πολύπειρος διαγώνιος.
Ο Τσούλαφιτς το απόγευμα της Τετάρτης (25/9) θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.