Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Στη Βαρκελώνη θα κριθεί για Σπανούλη και Χάντερ
xanter_spanoulis.jpg
 clock 20:59 | 13/04/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Οθέλο Χάντερ θα ταξιδέψουν κανονικά με την αποστολή του Ολυμπιακού, που αναχωρεί το μεσημέρι της Τρίτης για τη Βαρκελώνη, για τον πρώτο αγώνα της σειράς των play offs απέναντι στην Μπαρτσελόνα, που αρχίζει την Τετάρτη.

​Ωστόσο η συμμετοχή τους θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, καθώς ο Σπανούλης  δεν έχει ξεπεράσει ακόμη πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί και δεν έχει  μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης, ενώ συνέχισε θεραπεία όλες αυτές τις μέρες, δουλεύοντας παράλληλα και ατομικά.

Όσον αφορά τον Χάντερ το αιμάτωμα στο ισχίο έχει υποχωρήσει αρκετά, αλλά επίσης δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα.

Αν μπορούσε να γίνει μια εκτίμηση στην παρούσα φάση, είναι πως οι πιθανότητες να παίξει την Τετάρτη ο Σπανούλης είναι υπέρ του, ενώ μοιρασμένες είναι αυτές για τον Οθέλο Χάντερ.

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis