Ο προπονητής του ΟΦΗ, Μίλαν Ράσταβατς ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας του, στις δηλώσεις του μετά από την ντροπιαστική ήττα από τον ΠΑΟΚ
«Συγγνώμη στον κόσμο. Όλοι πρέπει να απολογηθούμε στους φιλάθλους. Ήταν ένα καταστροφικό πρώτο δεκάλεπτο. Μετά όλα πήγαν λάθος, με κόκκινη, με πέναλτι, με ακύρωση γκολ. Πολλά πήγαν στραβά. Τώρα πρέπει να μείνουμε δυνατοί, να πιεστούμε και να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι» ήταν τα λόγια του προπονητή του ΟΦΗ στην Cosmote TV μετά την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά όσα είπε αργότερα ο Μίλαν Ράσταβατς στην συνέντευξη τύπου.
Για το παιχνίδι: “Αν θέλω να βρω πολύ κακά σημεία, είναι σίγουρα αυτά τα πρώτα 10 λεπτά. Το σενάριο αυτό μπορεί να συμβεί να δεχτείς δύο γρήγορα γκολ και μια γρήγορη αποβολή με αποτέλεσμα να βρεις στιγμές για να είσαι ανταγωνιστικός. Μετά τα δύο γκολ, ήταν πολύ δύσκολα για εμάς. Η ομάδα προσπάθησε πολύ για να βρει τις κατάλληλες στιγμές και είμαι περήφανος για αυτήν την προσπάθεια. Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο μέρος προσπαθούσαμε να κοντρολάρουμε το παιχνίδι. Καταλαβαίνω πως πρόκειται για μια ήττα που πονάει πάρα πολύ. Στο τέλος της ημέρας γνωρίσαμε μια ήττα από μια από τις ομάδες και το πιο σημαντικό είναι πως θα αντιδράσουμε μετά την ήττα”.
Για το εύρος της ήττας του ΟΦΗ και το κλίμα που διαμορφώνεται και πως μπορεί να αλλάξει το κλίμα μετά από αυτό το αποτέλεσμα: “Πρώτα από όλα, είναι καλύτερα να χάσουμε ένα παιχνίδι με 5-0 από το να χάσουμε πέντε παιχνίδια με 1-0. Έχουμε μπροστά μας αυτές τις προκλήσεις και τώρα πρέπει να δείξουμε από τι υλικό είμαστε φτιαγμένοι. Μόλις τώρα μίλησα στους παίκτες, τους είπα ότι είναι σκληρές στιγμές. Ακόμα και τώρα, αυτή η σεζόν από εδώ και πέρα μέχρι το τέλος μπορεί να είναι από τις πιο πετυχημένες. Όλα είναι μπροστά μας, δεν είναι ευχάριστη η σημερινή στιγμή αλλά αυτή ξεπερνιέται από τις νίκες”.
Για το αν εμφανίστηκε πνευματικά ανέτοιμος ο ΟΦΗ και πως εξηγεί ο ίδιος το ξεκίνημα: “Ίσως η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι σε όσα προηγήθηκαν του αγώνα. Στην προετοιμασία μας κάναμε τα πάντα με βάση ότι θα γίνει το παιχνίδι ώστε να είμαστε έτοιμοι 100%. Η εντύπωση που έχω είναι πως μετά τα πρώτα 10 λεπτά πρέπει να μπούμε 100% αλλά ήταν αργά”.
Για τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του και ότι κάποιοι φίλαθλοι ζητούσαν την παραίτηση του: “Καταλαβαίνω πως αυτές οι στιγμές υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Σήμερα τα 10 λεπτά ήταν πολύ κακά, μετά είχαμε κάποια διαστήματα θετικά. Βλέπω μπροστά μου πολλές ευκαιρίες για όλους μας. Ουσιαστικά, καταλαβαίνω τις αντιδράσεις του κόσμου και είναι απολύτως δικαιολογημένη. Στο γήπεδο μας υπάρχει έντονο το συναισθηματικό κομμάτι και αυτό είναι η δύναμη μας”.