Χαρούμενος από την εμφάνιση του ΟΦΗ, παρά την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, εμφανίσθηκε στις δηλώσεις του ο Μίλαν Ράσταβατς.
Ο ΟΦΗ ήταν μέσα στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος για 88 λεπτά στον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας όμως την ήττα με 2-0.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του ΟΦΗ, Μίλαν Ράσταβατς, στην κάμερα της Cosmote TV αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης στο Ηράκλειο:
«Είμαι πολύ χαρούμενος από την εμφάνισή μας σήμερα, είχαμε καλή ένταση, ήμασταν επιθετικοί και είχαμε καλές αντιδράσεις κόντρα στον αντίπαλο. Για εμένα είναι σημαντικό ότι κάποια παιδιά σήμερα ήταν καλύτερα από προηγούμενα παιχνίδια. Μπορούμε να το δουλέψουμε και στο μέλλον για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο.»
Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανέφερε πως είναι χαρούμενος για τη νίκη, ενώ στάθηκε στους μικρούς της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μεντιλίμπαρ:
Είναι αλήθεια πως είναι ένα καλό αποτέλεσμα σε ένα πολύ δύσκολο ματς. Παίξαμε με έναν πολύ καλό αντίπαλο, που παίζει άμεσο ποδόσφαιρο και μπορεί να πιέσει. Δυσκολευτήκαμε πολύ να πάμε μπροστά στο σκορ, αλλά το κάναμε και χαιρόμαστε πολύ που κερδίσαμε.
Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από όλους. Πιστεύω πως όλοι αγωνίστηκαν καλά. Αλλά άλλαξαν γιατί είχαν όλοι από μία κίτρινη κάρτα και θέλαμε να τους προστατεύσουμε. Αλλά όλα τα παιδιά έπαιξαν καλά.
Οι Έλληνες παίκτες παίζουν γιατί το αξίζουν, κι όχι επειδή είναι παιδιά. Είναι μέλη της ομάδας, προπονούνται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, τους χρειαζόμαστε και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τους έχουμε μαζί μας.