Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πρώτος όλων των εποχών ο Τζόρνταν
jordan.jpg
 clock 17:55 | 13/05/2020
writer icon newsroom ekriti.gr

Τον «αέρινο» Μάικλ Τζόρνταν ανέδειξαν κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών στο ΝΒΑ οι αναλυτές του ESPN. Την Τετάρτη (13/5), το γνωστό αμερικανικό δίκτυο ανακοίνωσε την πρώτη δεκάδα της λίστας των 74 καλύτερων παικτών στα ισάριθμα χρόνια... ζωής του ΝΒΑ. Και όπως ήταν αναμενόμενο, «βασιλιάς» του «μαγικού κόσμου» αναδείχτηκε ο Τζόρνταν, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον ΛεΜπρον Τζέιμς! 

Από μία άλλη εποχή ήταν ο παίκτης που ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ! Στο Νο4 ακολουθεί ο Μπιλ Ράσελ, στο Νο 5 ο Μάτζικ Τζόνσον, στο Νο 6 ο Ουίλτ Τσάμπερλεϊν, στο Νο 7 ο Λάρι Μπερντ, στο Νο 8 ο Τιμ Ντάνκαν, στο Νο 9 ο αείμνηστος Κόμπι Μπράιαντ και στο Νο 10 ο Σακίλ Ο'Νιλ. 

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, βρίσκεται στην 27η θέση του σχετικού πίνακα των κορυφαίων όλων των εποχών, σύμφωνα με το ESPN. 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis