Άφησε τα γήπεδα και πήρε τα όπλα για να υπερασπιστεί την πατρίδα του.
Για 22η μέρα μαίνεται ο πόλεμος στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή και όλοι οι άνδρες έως 60 ετών κλήθηκαν να πολεμήσουν για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους.
Ανάμεσά τους και ποδοσφαιριστές, όπως ένας Ουκρανός άσος που έχει περάσει από την Ελλάδα και το τελευταίο διάστημα έπαιζε σε ομάδα της χώρας του.
Ο λόγος για τον Αντρέι Μπογκντάνοφ, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη τη σεζόν 2014-15, ενώ από τον Ιανουάριο 2020 αγωνιζόταν στην Κόλος Κοβαλίβκα, που απέκλεισε τον Άρη το ίδιο καλοκαίρι.

Το πρωτάθλημα στην Ουκρανία δεν επανεκκίνησε μετά τη χειμερινή διακοπή και ο Μπογκντάνοφ, στα 32 του, εντάχθηκε στην πολιτοφυλακή του Κιέβου.
Ο Ουκρανός μέσος συμμετέχει κι αυτός στην άμυνα της πρωτεύουσας, που βρίσκεται υπό πολιορκία από τα ρωσικά στρατεύματα.
The ex-player of the national team of Ukraine Andriy Bogdanov took an oath of allegiance to the people🇺🇦 pic.twitter.com/1CItlslegU
— Alan Abdo (@AlanAbdo13) March 17, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ