Την πρώτη της μάχη στο UEFA Womens Nations League 2025 θα δώσει αύριο στο Ηράκλειο η Εθνική Γυναικών, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο ΟΦΗ την Σλοβενία με σέντρα στις 16:30 το απόγευμα.
Με το Ηράκλειο να αποτελεί πλέον σταθερή έδρα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος και με τον κόσμο στο πλευρό της, μιας και η είσοδος είναι ελεύθερη στις κερκίδες, η Εθνική Γυναικών θέλει να μπει με το δεξί στην νέα αυτή διοργάνωση.Υπενθυμίζουμε ότι στις κλήσεις της Εθνικής για τα δύο παιχνίδια βρίσκονται η Χανιώτισσα Βεατρίκη Σαρρή, η Στέλλα Κοτσάκι της ΡΕΑ και οι παίκτριες του ΟΦΗ, Μαρία Πατερνά και Αθανασία Πέιου.
Ενόψει του αγώνα με την Τσεχία μίλησαν στην media day ο προπονητής Αλέξανδρος Κατηκαρίδης και οι διεθνείς ποδοσφαιρίστριες Ελένη Μάρκου, Αθανασία Μωραϊτου και Ματίνα Νταρζάνου