Αθλητικά

Πετρούνιας - Μιλλούση: Θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς

vasiliki-millousi_egkyos-deuteri-fora.jpg

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με δημοσίευση του στα social media ανακοίνωσε πως περιμένουν το δεύτερο παιδί τους με την Βασιλική Μιλλούση. Ο Έλληνας "χρυσός" Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής δημοσίευσε μια φωτογραφία του με την Βασιλική Μιλλούση που έχει το παιδί τους στην αγκαλιά της και φιλάει την κοιλιά γράφοντας ότι "Η ευτυχία είναι διπλή".

Ο Λευτέρης με την Βασιλική απέκτησαν το 2019 την κόρη τους και πλέον η Ολυμπιονίκης της γυμναστικής είναι ξανά έγκυος και σύντομα η οικογένεια Πετρούνια θα έχει και 4ο μέλος.

Κρήτη

Ηράκλειο

Αθλητικά

Στο Γάζι οι φετινές κληρώσεις ΕΠΣΗ- Συνάντηση Μ. Μποκέα και Ν. Τζώρτζογλου

Στο Γάζι οι φετινές κληρώσεις ΕΠΣΗ- Συνάντηση Μ. Μποκέα και Ν. Τζώρτζογλου

Το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα επισκέφτηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Επιτροπής Κυπέλλου ΕΠΣΗ και υπεύθυνο εκδηλώσεων Βαγγέλη Πετούση. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Μαλεβιζίου στο Γάζι συμμετείχε επίσης ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού Νίκος Πατραμάνης.

Κεντρικό θέμα της συζήτησης ήταν η διοργάνωση των φετινών κληρώσεων των Τοπικών Πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Μενέλαος Μποκέας και Νίκος Τζώρτζογλου συμφώνησαν οι φετινές κληρώσεις να φιλοξενηθούν στο Γάζι του Δήμου Μαλεβιζίου. Με την περιοχή του Μαλεβιζίου να βιώνει μια ποδοσφαιρική άνθιση, αφού έξι ομάδες του δήμου κατέκτησαν ανόδους σε μεγαλύτερες κατηγορίες, εκφράστηκε το ζεστό ενδιαφέρον να φιλοξενήσει τις φετινές κληρώσεις και αποφασίστηκε ότι ο Δήμος Μαλεβιζίου θα είναι ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Γάζι προγραμματίζεται για τα τέλη Αυγούστου - αρχές Σεπτέμβρη. Για το χώρο της εκδήλωσης Νίκος Τζώρτζογλου, Βαγγέλης Πετούσης και Νίκος Πατραμάνης επισκέφτηκαν καταρχάς το «Θεατράκι Γαζίου», καθώς η χωρητικότητα και την λειτουργικότητα του συγκεκριμένου χώρου είναι συμβατή με τα ισχύοντα πρωτόκολλα και τις αποστάσεις λόγω COVID-19. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί ο ακριβής χώρος, αλλά και η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις της ΕΠΣΗ.