Ένα δώρο γενεθλίων στον Λιονέλ Μέσι αποφάσισαν να του κάνουν οι συμπαίκτες του, οδηγώντας την Ίντερ Μαϊάμι στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.
Ο Αλιέντε στο 16' έκανε το 1-0 για την Ίντερ και έδωσε στην ομάδα του την κατάλληλη ψυχολογία ώστε να τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου.
Το σκορ παρέμεινε έτσι καθόλη την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Στο 65' ο Λουίς Σουάρες μετά την ασίστ, έβαλε και γκολ θέτοντας τις βάσεις της νίκη.
Όμως η Παλμέιρας με δύο γρήγορα γκολ (80", 87'), από τα πόδια του Μαουρίτσιο και του Παουλίνο, κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας και την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Εκεί θα βρει την Παλμέιρας, ενώ από την άλλη η Ίντερ Μαϊάμι θα τεθεί αντιμέτωπη με την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον Μέσι να πρέπει να τα βάλει με την «πρώην».
Απίθανο παιχνίδι ανάμεσα σε Πόρτο και Αλ Αχλί (4-4)
Η Πόρτο πάλεψε όσο μπορούσε αλλά η Αλ Αχλί έκανε εκπληκτική εμφάνιση και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης, όμως ούτε για εκείνη αυτό ήταν αρκετό.
Παρά το γεγονός πως η αιγυπτιακή ομάδα φιλοδώρησε τους Πορτογάλους με τέσσερα γκολ, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.
Ο Άμπου Άλι ήταν εκείνος που άνοιξε τον χορό των τερμάτων στο 15', για να έρθει ο Μόρα στο 23' να κάνει το 1-1, πριν ο Άλι εκ νέου στο γράψει το 2-1 για τους Αιγύπτιους στο 45+2', με πέναλτι.
Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Γκόμες έκανε το 2-2 για την Πόρτο, όμως ένα λεπτό αργότερα ο Άμπου Άλι αποφάσισε να κάνει χατ - τρικ.
Στον τρελό ρυθμό που είχε αποκτήσει ο αγώνας, το γκολ της ισοφάρισης για τους Πορτογάλους ήρθε από τον Ομορόντιον στο 53'.
Δεν πρόλαβαν να περάσουν δέκα λεπτά, με τον Ρομντάν να βάζει σε θέση ισχύος την Αλ Αχλί.
Στο 89' ο Πέπε έκανε το τελικό 4-4, δίνοντας στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλία, ενώ παράλληλα καμία από τις δύο ομάδες δεν χάρηκε, αφού δεν μπόρεσαν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.