Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΦΗ: Πήρε τον αέρα του Λεβαδειακού θέλει να πάρει και την πρόκριση - Ο Παπαπέτρου σφυρίζει στη ρεβάνς
οφη-λεβ
 clock 14:56 | 09/02/2026

Μετά τη νίκη επί του Λεβαδειακού στο Παγκρήτιο στάδιο με 3-2, που εδραίωσε τον ΟΦΗ στην 8η θεση της Σούπερ Λιγκ, στην Κρητική ομάδα έχουν στρέψει την προσοχή τους στον επαναληπτικο ημιτελικό του Κυπέλλου,την Τετάρτη στη Λιβαδειλά.

Ο προπονητής του ΟΦΗ, Χρήστος κόντης μιλώντας για τη ρεβάνς της Λιβαδειάς υπογράμμισε ότι '' Όσοι παίξουνε την Τετάρτη θα πρέπει να καταθέσουν ψυχή και σώμα μέσα στο γήπεδο για να πάμε στον τελικό'' Αναλυτικά η δήλωση του:“Παίζοντας ένα τέτοιο ματς πρέπει να έχουμε πολύ καλή συγκέντρωση. Παίζουμε με μια ομάδα που επιθετικά δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Παίξαμε με δύο σημαντικούς σχηματισμούς και πήραμε 4 πόντους. Τα ματς αυτά τα παίρνει αυτός που τα θέλει πιο πολύ και πιστεύει πιο πολύ. Δεν υπάρχει κανείς ποδοσφαιριστής που να μην θέλει να παίξει τέτοια παιχνίδια. Όσοι παίξουνε την Τετάρτη θα πρέπει να καταθέσουν ψυχή και σώμα μέσα στο γήπεδο για να πάμε στον τελικό”.

Μοναδικό πρόβλημα για τον τεχνικό του ΟΦΗ είναι ο τραυματίας Καραχάλιος

Ο Παπαπέτρου σφυρίζει στη ρεβάνς

Το παιχνίδι Λεβαδειακός - ΟΦΗ (11/2-17:00), που θα κρίνει την πρόκριση στον τελικό του Κυπελλου θα διευθύνει ο Τασος Παπαπέτρου του συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς τους Πετρόπουλο και Δημητριάδη και 4ο τον Πολυχρόνη. Στο VAR θα είναι ο Παπαδόπουλος με AVAR τον Κουμπαράκη.

Ο Βασίλης Φωτιάς θα είναι ο διαιτητής στη μάχη του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα. Βοηθοί θα είναι οι Μεϊντάνας και Παπαδάκης και 4ος ο Βεργέτης. Στο VAR θα είναι ο Κλέι Ρουπέτι με AVAR τον Γερόεν Μάνσχοτ.

 

 

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis