Και τυπικά παρελθόν αποτελεί από τον ΟΦΗ ο Αντώνης Πετρόπουλος.Ο Έλληνας επιθετικός έλυσε το πρωί της Δευτέρας(29/12) το συμβόλαιο του με την Κρητική ομάδα, μετά από διαπραγματεύσεις του ίδιου, του μάνατζερ του Γιάννη Γλυκού και μελών της διοίκησης του ΟΦΗ.Σύμφωνα με πληροφορίες ο Πετρόπουλος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο.
Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής με δηλώσεις του στο ofifc.gr τόνισε τα εξής:
«Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κόσμο, την διοίκηση, το προπονητικό τιμ, τους συμπαίκτες μου καθώς και όλους τους ανθρώπους που είναι κοντά στην ομάδα για την συνεργασία μας σε αυτή την δεύτερη βραχύχρονη παρουσία μου στο Ηράκλειο.
Είναι μια δύσκολη απόφαση για εμένα αλλά ήταν απαραίτητη για πολλούς λόγους. Λυπάμαι που δεν μπορώ να συνεχίσω και να προσφέρω όσα ήθελα στον ΟΦΗ που σίγουρα έχει μια θέση στην καρδιά μου. Θέλω να τονίσω πως η ομάδα έχει την τύχη να έχει στην οικογένεια της τον κ. Γκατούζο, μια παγκόσμια προσωπικότητα που έχει δεθεί συναισθηματικά με την ομάδα και δίνει πολλά παραπάνω από τα συνηθισμένα.
Ήταν τιμή μου που δούλεψα μαζί του και εύχομαι στην ομάδα και στον ίδιο καλή επιτυχία στην τεράστια προσπάθεια που κάνουν».