Έξι ημέρες παράταση στις εκπτώσεις των εισιτηρίων διαρκείας έδωσε η ΠΑΕ ΟΦΗ.
Το πρωϊ της Δευτέρας προχώρησε σε ανακοίνωση, γνωστοποιώντας ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης παρατείνεται η προθεσμία των εκπτώσεων έως τη Δευτέρα 11 Αυγούστου στις 23:59, δίνοντας επιπλέον χρόνο στους φίλους της ομάδας να εξασφαλίσουν θέση στο Παγκρήτιο στάδιο με έκπτωση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:
Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι, λόγω της ιδιαίτερα αυξημένης ζήτησης των τελευταίων ημερών στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2025-26, θα δοθεί παράταση στην προθεσμία των εκπτώσεων που έχουν ανακοινωθεί, από 20% – 30%, ως και τη Δευτέρα 11 Αυγούστου στις 23:59.
Σας ευχαριστούμε για την αμέριστη στήριξή σας προς την ομάδα μας. Όσες περισσότερες φωνές στο Παγκρήτιο στάδιο, τόσο μεγαλύτερη η δύναμή μας!!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΦΗ: Στις 18:00 το τελευταίο φιλικό στην Ολλανδία κόντρα στην Aλ-Φάιχα
Σπανούλης: «Η Εθνική δεν είναι των Σλούκα-Αντετοκούνμπο, αλλά όλων των Ελλήνων»