Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΦΗ: Νοκ-άουτ ο Νέιρα με θλάση β' βαθμού

ΝΕΙΡΑ
 clock 13:34 | 20/08/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Οι φόβοι για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Χουάν Νέιρα, ο οποίος έμεινε εκτός απο το παιχνίδι του ΟΦΗ με την ΑΕΚ γαι την πρεμιέρα της Super League, επιβεβαιώθηκαν.

Η ιατρική διάγνωση, αναφέρει θλάση β' βαθμού, στο γαστροκνήμιο του δεξιού ποδιού.

Ο Αργεντίνος μέσος του ΟΦΗ, θα χάσει  το δεύτερο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, με τον Ατρόμητο, το προσεχές Σάββατο (7.30μμ) στο Γεντί Κουλέ, αλλά και το επόμενο παιχνίδι με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό.

Ο συγκκριμένος τραυματισμός ταλαιπωρεί τον Αργεντινό μεσοπεπιθετικό τα τελευταία χρόνια. Θλάση β βαθμού είχε υποστεί και τον περασμενο Μάρτιο (3/3/2024) στο ματς με τον Παναθηναϊκό και ξανάπαιξε στις 11 Μαίου στο ματς με τον Παναιτωλικό, δηλαδή περίπου δύο μήνες αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δέλλας: “Να μας γίνει ένα πολύ σκληρό μάθημα” (βίντεο)

Super League: Σπουδαία νίκη στο Αγρίνιο για τη Λαμία (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis