Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΦΗ-ΚΥΠΕΛΛΟ: Σήμερα στις 18:00 το μεγάλο πάρτι στο Ηράκλειο με το τρόπαιο σε πούλμαν
mpousis-kontis
 clock 08:25 | 27/04/2026
writer icon newsroom ekriti.gr

Οι εορτασμοί για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον ΟΦΗ όχι απλά δεν έχουν κοπάσει, αλλά όσο περνάνε οι ημέρες θα κορυφώνονται.

Η ομάδα του Ηρακλείου ετοιμάζει μεγάλη γιορτή προκειμένου όλος ο κόσμος να δει από κοντά το δεύτερο τρόπαιο στην ιστορία του κλαμπ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ θέλει να έχουν γυρίσει όλοι οι οπαδοί που βρέθηκαν στο Βόλο και το απόγευμα της Δευτέρας (27/4) στις 18:00 οι ποδοσφαιριστές θα γυρίσουν όλο το Ηράκλειο με πούλμαν δίνοντας τη δυνατότητα σε όλο τον κόσμο να δει το τρόπαιο.

"Πέφτουν τα τείχη" για τους Κυπελλούχους

Ο ΟΦΗ με ανακοίνωση του ενημερώνει για την πορεία του Πούλμαν που θα μεταφέρει τους Κυπελλούχους. Η πορεία του πούλμαν θα αρχίσει από το γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης" και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς την Σοφ. Βενιζέλου (παραλιακή), τις οδούς Γιαμαλάκη - Αγίου Μηνά, Αβέρωφ, με στάση στην Πλατεία Ελευθερίας και στη συνέχεια θα περάσει από τις οδούς Δικαιοσύνης, 25ης Αυγούστου, με δεύτερη στάση στα "Λιοντάρια" και τη Λότζια και θα επιστρέψει στο "Θ. Βαρδινογιάνης" μέσω της παραλιακής οδού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

''Σήμερα δεν είναι μια συνηθισμένη μέρα. Είναι μέρα γιορτής για όλη την Κρήτη! Οι θριαμβευτές του Βόλου επέστρεψαν στο νησί και το Ηράκλειο βγαίνει στους δρόμους για να αποθεώσει τους Κυπελλούχους Ελλάδας 2026!

Στις 18:00 ο Χρήστος Κόντης με τους ποδοσφαιριστές του θα επιβιβασθούν σε ανοιχτό πούλμαν, ντυμένο στα πορτοκαλί – τα χρώματά μας στον μεγάλο τελικό – και θα ξεκινήσουν μια πανηγυρική παρέλαση, από το "Γεντί Κουλέ", την ιστορική μας έδρα, ως την "καρδιά" της πόλης, για να γιορτάσουμε όλοι την κατάκτηση του Κυπέλλου!

Η πορεία του πούλμαν θα αρχίσει από το γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης" και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς την Σοφ. Βενιζέλου (παραλιακή), τις οδούς Γιαμαλάκη - Αγίου Μηνά, Αβέρωφ, με στάση στην Πλατεία Ελευθερίας και στη συνέχεια θα περάσει από τις οδούς Δικαιοσύνης, 25ης Αυγούστου, με δεύτερη στάση στα "Λιοντάρια" και τη Λότζια και θα επιστρέψει στο "Θ. Βαρδινογιάνης" μέσω της παραλιακής οδού.

Σήμερα γράφουμε ιστορία όλοι μαζί.

Βγείτε στα μπαλκόνια, κατεβείτε στους δρόμους, φωνάξτε, τραγουδήστε, ζήστε το! Αυτές οι στιγμές είναι δικές μας!

Είμαστε οι Κυπελλούχοι Ελλάδας 2026!''

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis