Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΦΗ: Εξαντλούνται τα εισιτήρια
ΟΦΗ: Εξαντλούνται τα εισιτήρια
 clock 16:36 | 21/02/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Μεγάλη είναι η ζήτηση των εισιτηρίων του αγώνα του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό το Σάββατο(19.30), με την κρητική ΠΑΕ να ανακοινώνει πως έχουν εξαντληθεί για τις θύρες 3 και 7.
Ελάχιστα εισιτήρια απομένουν για τις θύρες 1 και 4 τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν μέχρι σήμερα το βράδυ και έως τις 20.00 που είναι ανοικτά τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης».
Αύριο Σάββατο, ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο από τις 09.00 έως τις 16.00. Σε περίπτωση που μετά τις 16.00 υπάρξουν εναπομείναντα εισιτήρια, αυτά θα διατίθενται στα εκδοτήρια περιμετρικά του γηπέδου.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της ότι δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν ΜΟΝΟ οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και όσοι έχουν προμηθευτεί με εισιτήρια ενώ θα υπάρχουν αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης και ελέγχου προσέλευσης.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis