Την συμμετοχη του ΟΦΗ στα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ έθεσε ως το βασικό του στόxο, ο νέος προπονητής του ΟΦΗ, Πέπε Μελ, κατά την παρουσίαση του από την Κρητική ομάδα. Ο Ισπανός τεχνικός έπιασε και επίσημα δουλειά καθώς έκανε σήμερα την πρωτη του προπονηση με τον ΟΦΗ ενώ θα κάνει το ντεμπούτο του, στο κυριάκατικο (17/12-15:00) ματς με τον Άρη.
Η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του Πέπε Μελ ολοκληρώθηκε, με τον ΟΦΗ να ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη με δύο νέα πρόσωπα, τον Μοσκέρα και τον Μπάκιτς, ενώ εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Μεγιάδο και ο Καρώ, ο οποίος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και έμεινε εκτός. Εκτός αποστολής βρίσκονται και οι Θεοδοσουλάκης και Κουτεντάκης.
Η αποστολή απαρτίζεται από τους: Χριστογεώργο, Σωτηρίου, Μπάουμαν, Λάρσον, Πασαλίδη, Μαρινάκη, Βούρο, Γιαννούλη, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλο, Αμπάντα, Γκαγιέγος, Νέιρα, Τοράλ, Ριέρα, Αποστολάκη, Γκλάζερ, Μπάκιτς, Φελίπε, Ντίκο και Μοσκέρα.
Δείτε φωτό από την πρώτη του προπόνηση με τον ΟΦΗ:






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βαθμολογία UEFA: ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ανέβασαν την Ελλάδα στην 17η θέση
Euroleague: Νίκη επιστροφής και δεύτερο «διπλό» για τον Παναθηναϊκό(vid)-Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας