Στη σκιά των τελευταίων εξελίξεων που έχουν φέρει τον ΟΦΗ σε πολύ δύσκολη θέση με ορατό πλέον τον κίνδυνο αποβολής του από το πρωτάθλημα ,η Κρητική ομάδα υποδέχεται την Κυριακη στις 5.15μμ την Κέρκυρα και θέλει πάση θυσία τη νίκη. Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι και εκτός αποστολής έμειναν ο τραυματίας Περογαμβράκης και οι Γιαγκιόζης, Μπολάκης, Μαραθιανός.
Η αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με την Κέρκυρα απαρτίζεται από τους: Λόρια, Αγριμάκης, Στάθης, Αρτόλα, Μιλιάζες, Μονιάκης, Τριποτσέρης, Δαμιανάκης, Φαζός, Μακρής, Μπανούσης, Λαμπρόπουλος, Κάλαϊτζιτς, Κουτσιανικούλης, Ροβίθης, Μανιδάκης, Μερεμπασβίλι, Τζορτζ.
ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με την Κέρκυρα, από την πλευρά ότι δεν είμαστε πλήρεις. Αν ήμασταν πλήρεις θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα, αλλά αυτό δεν μπορούμε να το λέμε. Έτσι έχει γίνει και είναι κάτι που δεν αλλάζει. Σίγουρα είναι δύσκολες οι συνθήκες, αλλά γνωρίζω την κατάσταση και θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Είναι γνωστό, ότι δέθηκα με την ομάδα και την αγαπώ. Το πιο σημαντικό είναι, ότι εγώ και αυτοί που αποτελούν τη διοίκηση του ΟΦΗ, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι. Όλοι χρειάζονται, διότι η προσπάθεια δε μπορεί να γίνει από έναν. Εγώ ήρθα και η διοίκηση για να ενώσουμε, όχι να διχάσουμε. Ο κόσμος είναι η δύναμη του ΟΦΗ. Αυτός ο κόσμος έχει αντίληψη να κρίνει, αν ποτέ ειπώθηκε κάτι από μένα για να θίξω ή να προσβάλλω οποιονδήποτε. Απο κει και πέρα, αν είσαι ενωμένος και αγαπημένος, μπορείς να πετύχεις πολλά. Επαναλαμβάνω, ότι ξέρω τις δυσκολίες, αλλά θα το πολεμήσουμε όλοι μαζί».