Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΟΦΗ: Αγωνία για Σαλσέδο και Καραχάλιο - Πρόστιμο 12.500 ευρώ για το Super Cup
ΣΑΛΣΕΔΟ
 clock 15:00 | 26/01/2026

Στην 9η θέση της Super League και σε απόσταση ενός βαθμού από τα πλέι οφ βρίσκεται ο ΟΦΗ μετά τη χθεσινή νίκη του επί του Παναιτωλικού στο Παγκρήτιο με 1-0.

Ωστόσο αγωμνία επικρατεί στην Κρητική ομάδα για τους Σαλσέδο και Καραχάλιο που αποχώρησαν από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό λόγω τραυματισμού, ενόψει και των ημιτελικών κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στις 4 και 11 φεβρουαρίου.

Ο Έντι Σαλσέδο αντικαταστάθηκε στο 44ο λεπτό, με τις αρχικές εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ενοχλήσεις στον δικέφαλο του δεξιού ποδιού.

Από την άλλη πλευρά, ο Καραχάλιος δεν κατάφερε να συνεχίσει έπειτα από σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε από τον Σιέλη, με τον αμυντικό μέσο του ΟΦΗ να έχει υποστεί αιμάρωμα στον τετρακέφαλο του δεξιού του ποδιού. Οι ακριβείς διαγνώσεις αναμένονται μετά τις απαραίτητες εξετάσεις. Πάντως δεν είναι σοβαροί οι τραυματισμοί και πιθανότατα ο Καραχάλιος να προλάβει το Σαββατιάτικο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Πρόστιμο 12.500 ευρώ στον ΟΦΗ για το Super Cup!

Ο ΟΦΗ τιμωρήθηκε με βαρύ πρόστιμο ύψους 12.500 ευρώ από την Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ για τη συμπεριφορά οπαδών του στο Σούπερ Καπ με τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΦΗ-Παναιτωλικός 1-0: Χρυσή νίκη από τα 11 βήματα

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis