Πέντε ημέρες άδεια στους ποδοσφαιριστές του, έδωσε ο προπονητής του ΟΦΗ Χρήστος Κόντης, οι οποίοι όμως με την επιστροφή τους θα ξεκινήσουν την προετοιμασία του τελικού του Super Cup, απέναντι στον Ολυμπιακό (3/1-17:00).
Στον ΟΦΗ αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι ως μία μεγάλη πρόκληση, καθώς θα διεξαχθεί στις 3 Ιανουαρίου, στο Παγκρήτιο Στάδιο, το οποίο και είναι η εφετινή έδρα της Κρητικής ομάδας. Μάλιστα ο ΟΦΗ, θα επιστρέψει πιο γρήγορα στην κανονικότητα έναντι των Πειραιωτών, καθώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα περιμένει τους παίκτες του να επιστρέψουν στου Ρέντη, στις 29 Δεκεμβρίου.
Όσον αφορά την κατάσταση του Ταξιάρχη Φούντα, η ανησυχία παραμένει στις τάξεις του ΟΦΗ, μετά την αναγκαστική αλλαγή του στο 14ο λεπτό κόντρα στην ΑΕΚ για ενοχλήσεις στο δικέφαλο, με την επανεκτίμηση της ετοιμότητας του να αναμένεται να κριθεί τις επόμενες ημέρες, με την επιστροφή και των υπολοίπων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΦΗ: Παράπονα για τη διαιτησία στο ματς με την ΑΕΚ - Οργισμένη ανάρτηση του Μιχάλη Μπούση
ΑΕΚ-ΟΦΗ 2-1: Έχασε το ματς αλλά κέρδισε τις εντυπώσεις - Στην κορυφή η Ένωση