ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Χριστοδουλόπουλου

xristodulopoulos.jpg
 clock 21:43 | 15/05/2018

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε το βράδυ της Τρίτης (15/5), την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.
Η λιτή ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018.»
Μετά την εξέλιξη αυτή ο Χριστοδουλόπουλος γίνεται ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τις φανέλες και των τεσσάρων «μεγάλων» του ποδοσφαίρου, καθώς ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια πήγε στον Παναθηναϊκό και πριν από 2 χρόνια εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΚ.
Αξίζει να επισημανθεί ότι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ απάντησε το πρωί της Τρίτης (15/05) στο εξώδικο του Ολυμπιακού με νέο εξώδικο, με το οποίο ενημερώνει τους Πειραιώτες ότι δεν έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, καθώς ο τελευταίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ένωση έως το καλοκαίρι του 2019.