Αθλητικά

Νίκη για την Κ17 του ΟΦΗ: 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

k17omadiki1.jpg

Με δυο γκολ του Φωτιάδη και ένα του Σωμαράκη η Κ17 του ΟΦΗ πήρε τη νίκη με σκορ 3-0 κόντρα στην αντίστοιχη του Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με τον Σωμαράκη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας, έπειτα από ασίστ του Βασιλάκη. 
Στο 78' ο Φωτιάδης νίκησε τον Στάθη και διπλασίασε τα γκολ της ομάδας μας, ενώ ένα λεπτό πριν τη συμπλήρωση του ενενηντάλεπτου ο ίδιος διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

K17 ΟΦΗ: Μακατουνάκης, Βασιλάκης (65' Σπυριδάκης), Σημαιάκης, Σμπώκος, Χνάρης, Λέλεκας (60' Αποστολάκης), Αμανάκης (55' Μπερικάκης), Καφούσης, Σωμαράκης (65' Γεωργαλής), Χαλκιαδάκης (55' Μπέης), Φωτιάδης.

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.