Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ: Σούπερ Ντόντσιτς-ΛεΜπρον, «τριπλός» 28η φορά ο Γιόκιτς, στο Κλίβελαντ το ντέρμπι της Ανατολής

ΝΤΟΝΤΣΙΤΣ
 clock 10:38 | 01/03/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Ο Λούκα Ντόντσιτς σημείωσε 31 πόντους και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς 28 πόντους με 13 ριμπάουντ, καθώς οι Λος Άντζελες Λέικερς επέκτειναν το σερί νικών τους σε πέντε αγώνες με τη νίκη με 106-102 επί των Λος Άντζελες Κλίπερς.
 Οι Λέικερς μπόρεσαν να ανασυνταχθούν αφού έχασαν τον Όστιν Ριβς από τραυματισμό στη γάμπα στην πρώτη περίοδο.
 Ο Ντόντσιτς, ο οποίος γιόρταζε τα 26α γενέθλιά του, έκανε το δεύτερο παιχνίδι με το μεγαλύτερο σκορ του στα επτά που έχει παίξει με τη στολή των Λέικερς. Ο Ντόντσιτς έχει κατά μέσο όρο 25,8 πόντους στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

 Ο Τζαμάλ Μάρεϊ σημείωσε 31 πόντους καθώς οι φιλοξενούμενοι Ντένβερ Νάγκετς διέκοψαν το σερί οκτώ νικών του Ντιτρόιτ με τη νίκη με 134-119 επί των Πίστονς.
 Ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ  σημείωσε 28 πόντους και άρπαξε εννέα ριμπάουντ, ενώ ο Νίκολα Γιόκιτς συγκέντρωσε 23 πόντους, 17 ριμπάουντ και 15 ασίστ στο 28ο triple-double της σεζόν. Ο Κριστιάν Μπράουν συνεισέφερε 23 πόντους για το Ντένβερ, το οποίο κέρδισε για 11η φορά σε 13 αγώνες.

 O Κόμπι Γουάιτ σημείωσε 24 πόντους και οι Μπουλς κατάφεραν να κερδίσουν τους Τορόντο Ράπτορς με 125-115 στην παράταση. Ο Γουάιτ ήταν εκείνος που  με τέσσερα δευτερόλεπτα να απομένουν στον κανονισμό ισοφάρισε στο 110 και  έστειλε το παιχνίδι στην παράταση, όπου ο Λόνζο Μπαλ πέτυχε  δύο τρίποντα κατά τη διάρκεια ενός εναρκτήριου σερί 10-2 που έδωσε στο Σικάγο το προβάδισμα για τα καλά.

 Ο Τζον Κόλινς σημείωσε 29 πόντους, άρπαξε 12 ριμπάουντ και έκανε μια νικηφόρα ασίστ για να ενισχύσει τους Γιούτα Τζαζ στη νίκη με 117-116 επί των Μινεσότα Τίμπεργουλβς στο Σολτ Λέικ Σίτι.

 Ο Μπολ Μπολ σημείωσε 25 πόντους και ο Νικ Ρίτσαρντς πρόσθεσε 19 πόντους και 12 ριμπάουντ για να βοηθήσει τους Φοίνιξ Σανς να σημειώσουν μια εύκολη νίκη με 125-108 επί των φιλοξενούμενων Νιου Ορλεανς Πέλικανς.

 Ο «OG» Ανουνόμπι σημείωσε ένα τρίποντο με 5,3 δευτερόλεπτα να απομένουν για να χαρίσει στους φιλοξενούμενους Νικς Νέας Υόρκης  τη νίκη με 114-113 επί των Μέμφις.
 Ο Τζα Μοράντ είχε την ευκαιρία να το κάνει για τους ηττημένους, αλλά η προσπάθειά του με το αριστερό λέι απ  δεν ήταν εύστοχη.

 Ο Ταίλερ Χίρο σημείωσε 29 πόντους και έδωσε επτά ασίστ, οδηγώντας τους οικοδεσπότες Μαϊάμι Χιτ στη νίκη με 125-120  απέναντι στους Ιντιάνα Πέισερς.

 Ο Ντόνοβαν Μίτσελ σημείωσε 41 πόντους, συμπεριλαμβανομένων 26 στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς οι φιλοξενούμενοι Κλίβελαντ Καβαλίερς διεύρυναν το σερί νικών τους σε εννέα αγώνες νικώντας τους Μπόστον Σέλτικς με 123-116 σε έναν αγώνα των κορυφαίων ομάδων της Ανατολικής Περιφέρειας.

 Ο Σέιντον Σαρπ σημείωσε 25 πόντους οδηγώντας τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στην τέταρτη συνεχόμενη νίκη, έναν θρίαμβο με 121-102 επί των Μπρούκλιν Νετς στη Νέα Υόρκη.

 Ο Σάι Γκίλτζεους-Αλεξάντερ σημείωσε 31 πόντους καθώς οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ κέρδισαν τους οικοδεσπότες Ατλάντα Χοκς.

 Σε αγώνες για το πρωτάθλημα μπάσκετ του ΝΒΑ, σημειώθηκαν τα αποτελέσματα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NBA: Έσπασε τα κοντέρ ο Γιόκιτς κόντρα στους Πέισερς - Τα αποτελέσματα

NBA: Μεγάλη νίκη των Μπακς με φοβερό Αντετοκούνμπο κόντρα στον «τριπλό» Γιόκιτς (βίντεο)

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis