Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΝΒΑ: Νίκη των Θάντερ και… 1-1 οι τελικοί

οκλαχομα ιντιανα
 clock 13:30 | 09/06/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, οι οποίοι ηττήθηκαν από τους Ιντιάνα Πέισερς στα τελευταία δευτερόλεπτα του πρώτου αγώνα, πήραν αυτή τη φορά τη νίκη με 123-107 εντός έδρας, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στους τελικούς του NBA.

Η σειρά των τελικών μεταφέρεται τώρα στην Ινδιανάπολη για τους αγώνες 3 και 4 την Τετάρτη και την Παρασκευή.

Οι Θάντερ πρόσφεραν αυτή τη φορά στους οπαδούς τους ένα ευτυχισμένο τέλος, με επικεφαλής τον MVP τους, Σάι Γκίλτζιους-Αλεξάντερ, του οποίου τα στατιστικά ταιριάζουν με τη διάκρισή του: 34 πόντοι, 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 4 κλεψίματα, 1 μπλοκ.

Ο Καναδός MVP σημείωσε 72 πόντους στα δύο πρώτα παιχνίδια του στους τελικούς του NBA, ένα πρωτοφανές κατόρθωμα.

Οι Πέισερς, στην άλλη πλευρά του γηπέδου, ήταν λιγότερο εύστοχοι από μακριά σε σχέση με τον πρώτο αγώνα (14 στα 40 με 35% σε σύγκριση με 46% την Πέμπτη). Ο πόιντ γκαρντ Ταϊρίς Χάλιμπερτον, ένας τρόμος για κάθε αντίπαλο σε αυτά τα πλέι οφ, ήταν σχετικά «ήσυχος» (17 πόντοι, 6 ασίστ).

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis