Αθλητικά

MVP της 3ης αγωνιστικής ο Τσιλιανίδης του ΟΦΗ

7121f603e000d255314d548fd7cc01fc_xl.jpg

Ο ΟΦΗ έκανε το απόλυτο στα φετινά βραβεία της Super League 1 με τον Κοσμά Τσιλιανίδη να κερδίζει τον τίτλο του MVP της 3ης αγωνιστικής για την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό.
ειχαν προηγηθεία τα βραβεία του Μεγιάδο και του Μάνου
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:
Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Κοσμάς Τσιλιανίδης, αναδείχθηκε ΜVP της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League, έπειτα από ψηφοφορία των Ελλήνων φιλάθλων.
Συγχαρητήρια @kosmas_tsilia

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.