Οι παίκτες του Ολυμπιακού ξεκίνησαν με δύο νίκες σε δύσκολες έδρες το «ταξίδι» τους στη Euroleague και πλέον μετρούν αντίστροφα για το πρώτο ματς στη διοργάνωση φέτος, στο ΣΕΦ, μπροστά στο κοινό τους.
Αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» σήμερα Παρασκευή (19/10, 21:00) η Αρμάνι Μιλάνο. «Πρόκληση» χαρακτήρισε το παιχνίδι με τους Ιταλούς ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντέιβιντ Μπλατ, όχι μόνο λόγω της ποιότητας της αντιπάλου, αλλά και των δύο αγώνων μέσα στην εβδομάδα.
Χωρίς τον Γιάννις Στρέλνιεκς θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός, καθώς ο Λετονός υπέστη ελαφριά θλάση (Α΄ βαθμού) στους προσαγωγούς και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δέκα ημέρες.
Μπλατ: «Πρόκληση το ματς με την Αρμάνι»


Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.