Κρίσιμη είναι η αυριανή(26/9-9.00) μέρα για το μέλλον του ΟΦΗ καθώς θα συζητηθεί στο Μονομελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου, η αίτηση της Κρητικής ΠΑΕ για υπαγωγή στο άρθρο 99.Πάντως μέχρι να εκδοθεί η απόφαση του δικαστηρίου( μπορεί και μετά από 2 μήνες) ,παραμένει το πάγωμα των πληρωμών και έτσι μέχρι τότε δεν υφίσταται για τον ΟΦΗ κίνδυνος για αφαίρεση βαθμών, την οποία ζήτησαν οι πρωην ποδοσφαιριστές της Κρητικής ομάδας Γεωργίου και Ταυλαρίδης, λόγω μη καταβολής των συμφωνηθέντων δόσεων.
Η ΠΑΕ ΟΦΗ δεν αποκλείεται να επιδιώξει την αναβολή της υπόθεσης αν και είναι σίγουρο ότι οι δικηγόροι των ποδοσφαιριστών θα προσπαθήσουν για το αντίθετο.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΟΦΗ Μάνθος Πουλινάκης, δήλωσε πριν μερικές μέρες ότι απο την αίτηση υπαγωγής του ΟΦΗ στο άρθρο 99, θα εξαιρεθούν οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και οι μάνατζερ στους οποίους οφείλει χρήματα η Κρητική ομάδα, ώστε η προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια να μην είναι για αθλητική διαφορά και η Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ ,να δώσει ξανά την άδεια στον ΟΦΗ αλλά και στη Σούπερ Λίγκα κάποιες ομάδας να μην θέσουν και πάλι θέμα αποβολής του ΟΦΗ από το πρωτάθλημα μέχρι να αποσύρει την προσφυγή στα πολιτικά δικαστήρια ..
Πάντως η πλευρά των παικτών υποστηρίζει ότι στην αίτηση υπαγωγής στο 99 η ΠΑΕ ΟΦΗ ζητάει κούρεμα 50% για οφειλές σε παίκτες, προπονητές και εξόφληση σε 50 δόσεις.
Κρίσιμη Παρασκευή για το μέλλον του ΟΦΗ
Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ