Αθλητικά

Και επίσημα στη Γαλατασαράι ο Φαλκάο

edfmvwxxsaibrga.png

Η μεταγραφή του Ρανταμέλ Φαλκάο στη Γαλατασαράι ολοκληρώθηκε και τυπικά. Ο διεθνής Κολομβιανός επιθετικός ανακοινώθηκε από την τουρκική ομάδα, αφού τελείωσαν και τα τυπικά της υπόθεσης.
Ο Φαλκάο πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με το σύλλογο της Πόλης.
Η "Γαλατά" παρουσίασε το νέο της απόκτημα με ένα εντυπωσιακό βίντεο και πρόκειται για μία κίνηση που έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών της. Θυμίζουμε πως περισσότεροι από 25.000 οπαδοί της Γαλατασαράι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης για να υποδεχτούν το νέο απόκτημα της ομάδας τους.

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.