Ο Εστεμπάν Σολάρι είναι και επίσημα παίκτης του Εργοτέλη, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ. Ο Σολάρι υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν αποτελώντας το 10ο χειμερινό απόκτημα των «κιτρινόμαυρων».
Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αργεντινού Esteban Andres Solari «Tano». Ο 34χρονος (2/6/80) επιθετικός και πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος της Super League, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως τις 30/6/15.
Ο Εστέμπαν Σολάρι δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που επιστρέφω στην Ελλάδα ως παίκτης του Εργοτέλη και θέλω να προσφέρω στην ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σε αυτή τη νέα πρόκληση της καριέρας μου, είμαι έτοιμος να αγωνιστώ για να βοηθήσω την ομάδα μου και είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».