Αθλητικά

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε τον Ικάρντι!

icardi.jpg

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε το ''μπαμ'' στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, αποκτώντας τον Μάουρο Ικάρντι δανεικό από την Ίντερ για τον επόμενο χρόνο.
Βέβαια πριν φύγει ο Ικάρντι για τη Γαλλία και την Παρί ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους «νερατζούρι» μέχρι το 2022 (έληγε το 2020) κι αυτό για να μη χαθεί ως ελεύθερος.
Οι Παριζιάνοι δεν πλήρωσαν κάποιο «ενοίκιο» για τον παίκτη. Θα επωμιστούν όμως το συμβόλαιο του το οποίο φτάνει τα 7 εκατομμύρια ευρώ + άλλα 2 εκατομμύρια σε μπόνους. Τέλος έχουν και οψιόν αγοράς του Ικάρντι για την επόμενη χρονιά η οποία φτάνει τα 70 εκατομμύρια ευρώ.
Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν και η Ίντερ ξεφορτώνεται τον 26χρονο επιθετικό αφού ο Αντόνιο Κόντε δεν τον ήθελε στην ομάδα, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν ισχυροποιεί πάρα πολύ την επιθετική της γραμμή με Νεϊμάρ, Καβάνι, Μπαπέ και φυσικά τον Μάουρο Ικάρντι.

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.