Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η φαντασμαγορική εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο για τη συμπλήρωση 20 ετών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004(φωτο)

legends
 clock 01:22 | 20/09/2024
writer icon newsroom ekriti.gr

Μνήμες του πρόσφατου ένδοξου παρελθόντος, σε αθλητικό επίπεδο, ξύπνησαν στο Καλλιμάρμαρο, το οποίο το βράδυ της Πέμπτης (19/09) άνοιξε τις πύλες του για να υποδεχθεί το κοινό και να γιορτάσει μαζί με εμβληματικές μορφές του αθλητισμού τη συμπλήρωση 20 ετών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (19/09) η φαντασμαγορική τελετή στο Καλλιμάρμαρο για τη συμπλήρωση 20 ετών από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.

Η βροχή που έκανε την εμφάνισή της από το μεσημέρι χάλασε τα σχέδια των διοργανωτών για ένα κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο, όμως οι πρωταγωνιστές της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού του 2004 ήταν εκεί, μαζί με τους Legendes 2004, προεξάρχοντος του Ότο Ρεχάγκελ.

Φυσικά από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής αποστολής στο Παρίσι, με τη μεν πρώτη να φέρνει οκτώ μετάλλια στην Ελλάδα και τη δεύτερη 13.

Παρουσιαστές των δρώμενων ήταν οι Μπέττυ Μαγγίρα και Χρήστος Φερεντίνος, ενώ ευχαριστήρια ομιλία παραχώρησε ο πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος.

Το παρών έδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ενώ την παράσταση έκλεψαν οι Έλενα Παπαρίζου και Άννα Βίσση, που αποτέλεσαν τις κύριες ατραξιόν στο μουσικό σκέλος της εκδήλωσης.

Δείτε εδώ φωτογραφίες

Image
στεφαν
Image
στεφα

 

 

Image
paraol

 

Image
paparizou

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis