Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Φιέστα στην Τούμπα για Μπερμπάτοφ
berbatov-exw.jpg
 clock 20:33 | 02/09/2015
writer icon newsroom ekriti.gr

Η άφιξη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ την Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη έχει ξεσηκώσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Η γιορτή δεν θα στηθεί στο αεροδρόμιο, όπως συνηθίζεται, αλλά στην Τούμπα , αφού το νέο μεγάλο αστέρι της ομάδας θα ταξιδέψει οδικώς από τη Βουλγαρία. 
Η Τούμπα θα ανοίξει το απόγευμα (16.00) της Πέμπτης, προκειμένου να υποδεχτεί τον Βούλγαρο άσο στην παρουσίαση που έχει προγραμματιστεί και οι άνθρωποι του συλλόγου με ανακοίνωση καλούν τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών. 

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ: 

«Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να καλωσορίσει στο γήπεδό του ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου που έχουν έρθει ποτέ στη χώρα μας. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα παρουσιαστεί στον κόσμο του Δικεφάλου, στις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης. 

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να υποδεχτούν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και να παρακολουθήσουν από κοντά την παρουσίασή του θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στις εξέδρες της Τούμπας. Η είσοδος του κόσμου θα γίνει από τις θύρες 1,2,3 που θ’ ανοίξουν στις 15:00. Σας περιμένουμε όλους για το θερμό καλωσόρισμα στο νέο αστέρι του ΠΑΟΚ». 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis