Αθλητικά

Ευρωπαϊκός τελικός στο Παγκρήτιο;

pagkritio-kosmos-exedres.jpg

Τελικό Ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης ενδέχεται να φιλοξενήσει το Παγκρήτιο στάδιο. Πρόκειται για τη νέα διοργάνωση Europa Conference League, τον τελικό (του 2022 ή του 2023) της οποίας έλαβε απόφαση να διεκδικήσει η ΕΠΟ υποβάλλοντας εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Το UEFA Europa Conference League θα ξεκινήσει την επόμενη αγωνιστική περίοδο (2020-21), αφορά συλλόγους και θα είναι ουσιαστικά η τρίτη τη τάξει διασυλλογική διοργάνωση της UEFA μετά το Champions League και το Europa League.

Η σχετική ενημέρωση της ομοσπονδίας:

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Ο. έλαβε σήμερα επίσης τις παρακάτω αποφάσεις:

⇛ Θα υποβληθεί στην UEFA εκδήλωση ενδιαφέροντος για την διοργάνωση του τελικού του UEFA Europe Conference League του 2022 ή του 2023, στο Ηράκλειο Κρήτης (Παγκρήτιο Στάδιο).

⇛ Ενέκρινε τον Κανονισμό Αδειοδότησης της περιόδου 2020-21, βάσει της εισήγησης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου.

⇛ Ενέκρινε το επικαιροποιημένο στρατηγικό πλάνο αντιμετώπισης των προσυνεννοημένων αγώνων.

⇛ Ενέκρινε τη δημιουργία σώματος παρατηρητών της ΕΠΟ, κατόπιν πρότασης της Επιτροπής Ασφάλειας και Γηπέδων και μετά από συνεργασία της με την Super League 1, προκειμένου να αποφασιστούν τα κριτήρια επιλογής τους. Με τη δημιουργία του σώματος, θα λειτουργήσει και αντίστοιχο μητρώο παρατηρητών.

Αθλητικά

Κεραυνός χτύπησε Ρώσο τερματοφύλακα!

κεραυνός

Ο Ρώσος τερματοφύλακας, Ιβάν Ζαμπορόφσκι νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς χτυπήθηκε από κεραυνό κατά τη διάρκεια προπόνησης της Ζανάμια Τρούντα. Ο άτυχος τερματοφύλακας της ρωσικής ομάδας, η οποία βρίσκεται στην τρίτη κατηγορία της χώρας, φέρεται να είναι χτυπήθηκε από τον κεραυνό, όταν βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο του προπονητικού κέντρου. Οι γιατροί τονίζουν πως τα επόμενα 24ώρα είναι κρίσιμα για τη ζωή του.