Έξαλλοι είναι στον Ολυμπιακό με το περιεχόμενο της δίωξης που άσκησε ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, κατά του Παναθηναϊκού για τα γεγονότα της Λεωφόρου.
Συγκεκριμένα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου έχει ασκήσει δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου και επεισόδια στις κερκίδες, για τα οποία προβλέπονται χρηματικά πρόστιμα και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για 1-2 αγωνιστικές, ενώ από την δίωξη αυτή απουσιάζουν τα εκτεταμένα επεισόδια εντός του αγωνιστικού χώρου, για τα οποία προβλέπεται και ποινή αφαίρεσης βαθμών.
Η διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενδεχομένως και μέσα στη μέρα, θα αντιδράσει με κάθε νόμιμο τρόπο φτάνοντας μέχρι και στο σημείο να κάνει αναφορά στον κ. Σιμιτζόγλου στην προϊσταμένη του στον Άρειο Πάγο.