Αθλητικά

Εργοτέλης: Φιλικό στην Ιεράπετρα

ergotelistraining.jpg

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι υπό τις οδηγίες του Γιάννη Ταουσιάνη θα δώσει αύριο ο Εργοτέλης. Η αποστολή των "κιτρινόμαυρων" θα μεταβεί στην Ιεράπετρα για φιλικό παιχνίδι το οποίο θα διεξαχθεί στο Βουζουνεράκειο Δημοτικό Στάδιο με ώρα έναρξης 18:00.
Στην διάθεση του προπονητή του δεν θα βρίσκεται ο Τζόζεφ Εφορντ καθώς ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο και σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας θα μπει και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων.

Αθλητικά

Αναβλήθηκαν και οι Μεσογειακοί Αγώνες

Μεσογειακοί Αγώνες

Η Διεθνής Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων και η Κυβέρνηση της Δημοκρατίας της Αλγερίας αποφάσισαν από κοινού να αναβάλουν για έναν χρόνο τους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν, οι οποίοι αντί για το 2021, θα διεξαχθούν το 2022, ύστερα από αίτημα της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη μετά από διαβουλεύσεις και λεπτομερή αξιολόγηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί παγκοσμίως από τον κορωνοϊό. Ο φόβος πως η διοργάνωση θα αποδυναμωθεί σημαντικά, καθώς θα πέσει πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έφερε τη σύμφωνη γνώμη όλων των πλευρών, να μετατεθούν για το 2022. Οι διοργανωτές τόνισαν πως η αλλαγή έγινε με στόχο την αναβάθμιση της διοργάνωσης, αλλά να εξασφαλιστεί και η προετοιμασία των αθλητών που θα συμμετάσχουν σε αυτήν, κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι ακριβείς ημερομηνίες της διεξαγωγής των 19ων Μεσογειακών Αγώνων, το 2022, στο Οράν της Αλγερίας, θα γίνουν γνωστές το επόμενο διάστημα.