Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
ΕΠΟ: Διώχνει τον Ρανιέρι μετά την ντροπιαστική ήττα της Εθνικής
ekriti, image not found
 clock 09:48 | 15/11/2014
writer icon newsroom ekriti.gr

Η ΕΠΟ έχει ξεκινήσει ήδη τι ενέργειες για τη λύση της συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό τεχνικό  Κλαούντιο Ρανιέρι μετά την ντροπιαστική ήττα της Εθνικής από τα Νησιά Φερόε στο Καραΐσκάκη με 1-0,για τα προκριματικά του EURO 2016.

Ο Ιταλός δήλωσε ευθέως ότι δεν σκέφτεται να παραιτηθεί, παρά την εξευτελιστική ήττα  από τα Νησιά Φερόε. 
Ωστόσο, το μέλλον του στον «γαλανόλευκο» πάγκο φαντάζει πολύ σύντομο. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Γιώργος Σαρρής, ήταν έξαλλος μετά το νέο «κάζο» και σε δήλωσή του  ανέφερε: «Μετά το σημερινό καταστροφικό για την Εθνική ομάδα αποτέλεσμα, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την ατυχέστατη επιλογή του προπονητή, που είχε σαν συνέπεια να εμφανιστεί ενώπιον των Ελλήνων φιλάθλων αυτή η κάκιστη εικόνα της Εθνικής ομάδας. Σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που θα συγκαλέσω θα αναλάβω την ευθύνη και ενώπιον των μελών του και θα δρομολογήσω όλες τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζονται για να μην ξαναζήσει η Εθνική ομάδα μια τόσο ντροπιαστική βραδιά».

Να σημειωθεί ότι αποζημίωση του 63χρονου προπονητή, το συμβόλαιο του οποίου αγγίζει τις 800 χιλ. ευρώ τον χρόνο και είναι διάρκειας δύο ετών, δηλαδή μια αποζημίωση της τάξεως των 1,6 εκατ. ευρώ, μπορεί και να καθυστερήσει τις εξελίξεις. 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2026 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis