Ο ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 4-0 στο γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης της Επισκοπής με 3-0.Η ομάδα του Ηρακλείου καθάρισε το ματς από το πρώτο ημίχρονο όταν προηγήθηκε με 3-0 με δυο γκολ του Περογαμβράκη(8',41') και ένα του Σαχινίδη(44').Στο β μέρος έπεσε ο ρυθμός αλλά ο ΟΦΗ πέτυχε ακόμη ένα γκολ με τον Σαχινίδη στο 87.Οι σκόρερ του ΟΦΗ ήταν οι κορυφαίοι της αναμέτρησης.
Η αρχή, λοιπόν, έγινε στο 8', όταν ο Σαχινίδης έκανε τη γυριστή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πόποβιτς, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι κι εν συνεχεία ο Περογαμβράκης με νέα κεφαλιά άνοιξε το σκορ.
Στο 41' ο Σαχινίδης σημείωσε το 2-0 με πλασέ σε κενή εστία και μετά από ασίστ του Μπολάκη, ενώ στο 44ο λεπτό ο Περογαμβράκης με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς και τρίτο για την ομάδα του.
Στην επανάληψη, η Επισκοπή άγγιξε το 3-1, αλλά ο Κασμερίδης στο 47' έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το δυνατό σουτ του Γούλα στο δεύτερο δοκάρι, ενώ η άνετη επικράτηση του ΟΦΗ ολοκληρώθηκε στο 87'.
Σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Περογαμβράκης γύρισε από αριστερά την μπάλα στον Σαχινίδη, ο οποίος έκανε στο πρώτο δοκάρι το πλασέ στην κίνηση, διπλασίασε με τη σειρά του τα προσωπικά του τέρματα και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.
ΟΦΗ (Νίκος Γκουλής): Κασμερίδης, Μπολάκης, Βιγιαφάνε (81' Δαμιανάκης), Κώτσιος, Ραπτάκης, Γκούμας, Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς (24' λ.τ. Κοιλιάρας), Σαχινίδης, Φαμπίνιο (72' Φαζός).
EΠΙΣΚΟΠΗ (Τάκης Γκώνιας): Γεωργίου, Κρητικός, Αγτζίδης, Πάτας (75' Παπαδήμας), Μποτωνάκης, Σταυρόπουλος, Γούλας, Βελονάκης (58’ Βλαβιανός), Χαλκιαδάκης (58' Δελήμπασης), Ηλιόπουλος, Σπάσιτς.