Skip to main content
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ενθουσιασμός στο Παγκρήτιο από τα παιδιά για την επίσκεψη των διεθνών

καρετσας
 clock 22:30 | 08/06/2025
writer icon newsroom ekriti.gr

Οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Μανδάς, Κωνσταντέλιας, Καρέτσας και Ζαφείρης επισκέφθηκαν και την Κυριακή το Παγκρήτιο Στάδιο, στο οποίο η Εθνική νίκησε το Σάββατο με 4-1 τη Σλοβακία, αυτή τη φορά για να αποτελέσουν μέρος της τελετής βράβευσης για το 13ο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηρακλείου, το οποίο οργανώθηκε σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης.

Image
παιδικό τουρνουά

Η παρουσία των τεσσάρων αστέρων της Εθνικής ξετρελανε τα μικρά παιδιά, που δεν έχασαν την ευκαιρία να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Image
παιδικό τουρνουά

Το Πρωτάθλημα της ΕΠΣΗ, στο οποίο συμμετέχουν 41 ακαδημίες από τους Νομούς Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Λασιθίου συγκροτείται από 270 group με κρίτήριο την ηλικία και λαμβάνουν μέρος σε αυτό συνολικά 4000 παιδιά.

 

google news icon

Ακολουθήστε το ekriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για την Κρήτη και όχι μόνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ράδιο Κρήτη © | 2013 -2025 ekriti.gr Όροι Χρήσης | Ταυτότητα Designed by Cloudevo, developed by Pixelthis