Αθλητικά

Δ.Σ. την Τρίτη στη Super League

superleague

Η Super League προγραμμάτισε Δ.Σ. μέσω τηλεδιάσκεψης για την Τρίτη 18 Αυγούστου .

Ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η εγγραφή του ΠΑΣ Γιάννινα ως μέλους του συνεταιρισμού. Ακόμη οι ομάδες θα αποφασίσουν για τον αριθμό αλλαγών στο επόμενο πρωτάθλημα, δηλαδή για το αν διατηρηθεί ο αριθμός των 5 αλλαγών που καθιερώθηκε λόγω κορωνοϊού. 

Επίσης θα συγκληθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση για την έγκριση των προκηρύξεων των πρωταθλημάτων Super League 1 ανδρών και νέων.

Η ανακοίνωση της SL έχει ως εξής:

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 18/8/2020 στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:
1.Εγγραφή ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ως μέλους του συνεταιρισμού.
2.Σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. προς έγκριση προκηρύξεων πρωταθλημάτων Super League 1 ανδρών και νέων, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
3.Θέματα διοργάνωσης πρωταθλημάτων Super League 1 ανδρών και νέων, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.
4.Απόφαση για τον αριθμό αλλαγών στο επόμενο πρωτάθλημα Super League 1 ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 (ερώτημα κ. Clattenburg).
5.Διάφορα.

Αθλητικά

Γιορτάστηκε διαφορετικά η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Ηράκλειο

fysiki_agogi.jpg

Με ένα διαφορετικό τρόπο συμμετείχε η Δομή Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού ΔΔΕ Ηρακλείου ,στον εορτασμό της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Στο πλαίσιο των ειδικών συνθηκών που επικρατούν στα σχολεία, λόγω πανδημίας και με δεδομένο ότι δεν πραγματοποιούνται αθλητικές δράσεις, οι Υπεύθυνοι ΦΑΣΧΑ  ΔΔΕ Ηρακλείου  κκ. Νηστικάκης και Δημόπουλος μαζί με τον Διευθυντή Β/θμιας Εκπ/σης Ηρακλείου κ. Καραγιαννίδη , τη συντονίστρια Ε.Ε ΠΕ11, ΠΕΚΕΣ Κρήτης κ. Ζαμπετάκη και τον Ομοσπονδιακό προπονητή ΑΜΕΑ κ. Βαρβεράκη, επισκέφθηκαν τα Σχολεία Ειδικής Αγωγής ΔΔΕ Ηρακλείου και παρέδωσαν αθλητικό υλικό για τις ανάγκες του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής. Το υλικό παρέλαβαν οι Διευθύνσεις  και οι εκπαιδευτικοί Φυσικής Αγωγής των Σχολείων σε μια σεμνή τελετή στην οποία δόθηκε η ευκαιρία να συζητηθούν οι συνθήκες άθλησης και εκπαίδευσης καθώς και οι υποδομές των σχολείων. Συγκεκριμένα επισκέφθηκαν το Ειδικό Ενιαίο Επαγγελματικό Γυμνάσιο -Λύκειο (Ε.ΕΝ. Ε. ΓΥ.Λ) , το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) και το Ειδικό Γυμνάσιο,  Ηρακλείου.

"Ευχαριστούμε τους διευθυντές των σχολείων κ. Σακελλάρη, Πλουμή και Μανίκα αντίστοιχα, καθώς και τους/τις εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής κ. Τουπογιάννη, Ράπτη, Δουλγεράκη, Μοσχονά, Παπαϊωάννου, Βάρδα για τη συνεργασία και τους συγχαίρουμε για το έργο τους.Επισημαίνεται ότι θα παραδοθεί ανάλογο αθλητικό υλικό στο ΕΕΕΕΚ Τυμπακίου τις επόμενες ημέρες", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Δομή Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού ΔΔΕ Ηρακλείου